voor een schone huid en sterke nagels

Gist wordt reeds lange tijd beschouwd als een schoonheidsmiddel.  Van nature bevat het talrijke stoffen die nodig zijn voor de opbouw van huid en haren.  Het hoge gehalte aan proteïnen, aminozuren, mineralen en B-vitaminen vormen een ideale kombinatie, die door het lichaam bijzonder goed benut kan worden.

Gist (sacharomycus cerevisie) is onze rijkste natuurlijke bron van vitamine B.  Naast vitamine B-komplex bevat het eiwit, hoogwaardige aminozuren, mineralen en enzymen, die samen tal van fysiologische funkties uitoefenen in ons lichaam.  De bestanddelen van gist zijn betrokken bij de aanmaak van fermenten tijdens het stofwisselingsproces en ondersteunen zodoende het gehele metabolisme van ons organisme.

Energie, prestatievermogen en vitaliteit hangen af van een aktieve produktie van fermenten.  Groei, ademhaling, spijsvertering en de opbouw van eiwitten en hormonen zijn zonder fermenten niet mogelijk.  Vitaminegist zuivert ons lichaam van schadelijke stoffen en afvalprodukten, ondersteunt de werking van de darmen en de lever, maakt haren en nagels sterker en zorgt ervoor dat de huid er beter uitziet in geval van onzuiverheden.

Als natuurlijke energiebrenger kan vitaminegist met zijn hoog gehalte aan werkzame stoffen vele leemten in ons voedingspatroon opvullen en voor een algemene goede gezondheid zorgen.  Voor een blijvende werking kan vitaminegist worden verrijkt met nikotinezuur en met de vitaminen B1, B2 en B6.  Het is aan te bevelen herhaaldelijk een kuur van ca. 6 weken te volgen.

 

 

 

 

 

 

© 2007 www.4natur.com - De inhoud van deze website is alleen ter informatie en is niet bedoeld tot vervanging van het advies van uw eigen doctor of andere medische deskundigen. De inhoud is gebaseerd op zowel wetenschappelijke studies als ook op traditionele gebruiken en ervaringen welke niet wetenschappelijk gegrond zijn. U dient deze informatie niet te gebruiken voor het stellen van een diagnose noch voor het behandelen van gezondheidsproblemen of ziektes.
Vitaminegist
Print
deutsch english español dutch